Social 20 Mai 2008 12:06
O batrana, care fusese declarata decedata de asistenta de pe ambulanta, s-a trezit de la blitz-ul aparatului de fotografiat al criminalistilor. Femeia a fost imediat transportata la spital pentru ingrijiri medicale.
Asistenta, care a declarat-o moarta fara sa o consulte, poate fi acuzata de malpraxis, potrivit Realitatea TV.
Femeia locuia singura, iar vecinii nu o mai vazusera de cateva zile. Speriati ca s-ar fi putut intampla o tragedie, oamenii au anuntat autoritatile. Pompierii au spart usa apartamentului, iar batrana a fost gasita zacand pe podea, cu o rana adanca la cap. Asistenta medicala de pe ambulanta sosita la fata locului s-a grabit sa constate decesul, fara a o consulta pe femeia de 84 de ani.

Politistii urmau sa stabileasca daca femeia a fost agresata inainte de a muri sau daca s-a lovit la cap in cadere. In momentul in care criminalistul a facut prima fotografie, blitz-ul aparatului a trezit-o pe batrana din starea de lesin. Oamenii legii s-au vazut nevoiti sa transporte victima presupusului deces la cel mai apropiat spital.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.