Social 20 Mai 2008 10:08
Copilul de trei ani disparut de pe un cimp de la marginea satului Viroaga a fost cautat in cursul noaptii trecute, de agenti specializati in astfel de operatiuni, iar in aceasta dimineata, cautarile au fost intensificate cu caini antrenati, informeaza NewsIn.

Potrivit IPJ Constanta, pe timpul noptii, lucratorii din cadrul BGS au continuat cautarile in zona cu ajutorul unor echipamente de termodetectie video. In aceasta dimineata, de la ora 6,00, politistii si jandarmii au reluat cautarile cu caini de urma. La actiune s-au alaturat si lucratori de la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Constanta, Politia de Frontiera precum si peste 50 de angajati de la mai multe firme de paza, care participa cu masini de teren si cu ATV-uri.

Politistii au oprit, duminica seara, cautarile minorului de trei ani disparut de sambata dupa-amiaza in zona comunei constantene Cerchezu. Potrivit IPJ Constanta, toate centrele medicale din zona au fost verificate si toate stanele de oi, dar fara niciun rezultat. Zeci de persoane au fost audiate, iar anchetatorii se tem ca minorul ar fi putut fi atacat de animalele salbatice, mai ales ca in zona traiesc sacali. Un avion de mici dimensiuni de la aerodromul Tuzla a survolat zona, duminica, timp de trei ore, iar un elicopter de la MIRA a incercat sa dea de urma copilului, fara niciun rezultat insa.

Politistii i-au rugat pe localnici ca odata cu oprirea cautarilor sa nu mai pornesca alte actiuni pentru a nu periclita ancheta. Zona este extrem de abrupta, iar cautarile s-au derulat cu mare dificultate.

Disparitia copilului a fost semnalata, sambata, in jurul orei 18.30, la politia din comuna Cerchezu. Alis Rufan, de 23 de ani, din satul Valeni le-a spus politistilor ca in timp ce muncea cu familia sa pe o sola cultivata, aflata la aproximativ doi kilometri de satul Viroaga, l-a lasat pe camp pe A.S., de 3 ani.

Cand a revenit in zona, nu l-a mai gasit pe copil si a cerut ajutorul politiei. La fata locului, parintii au mai gasit doar unul dintre adidasii copilului. Acesta are o inaltime de 0,60-0,70 m, constitutie astenica, ten masliniu, fata ovala, par negru, tuns scurt, ochi caprui , fara semne particulare. La data disparitiei, copilul era imbracat cu pantaloni albi, pulover albastru cu maneca lunga, ciorapi albastrii, fes galben si pantofi adidasi de culoare rosie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.