Potrivit comisarului-sef Teodor Pop, adjunctul comandantului IPJ Cluj, in masina de interventie care transporta cei trei suporteri ai "U" Cluj catre arestul Politiei se aflau trei agenti mascati, insa numai unul s-ar face vinovat de purtare abuziva, ceilalti doi aflandu-se in partea din fata a masinii, transmite corespondentul NewsIn.

Cei trei suporteri ai "U" Cluj, Adrian Stanciu (19 ani), Campan Tudorel (17 ani) si Dozsa Tivadar (20 de ani) au facut, vineri, o plangere la conducerea IPJ, in care acuzau ca ar fi fost loviti de mascati pe cand erau dusi in arest. In cursul zilei de miercuri, IPJ urmeaza sa primeasca si rezultatele controlului medico-legal, insa se pare ca este vorba de 10-12 zile de ingrijiri medicale pentru fiecare dintre cei trei arestati.

Cei trei tineri - acuzati de vatamare corporala grava si ultraj in forma calificata dupa ce l-au lovit cu o piatra si cu picioarele pe Gabriel Osan, cameraman al Inspectoratului Judetean de Jandarmi - vor fi adus astazi, la Tribunalul Cluj, unde se va judeca recursul impotriva masurii arestului preventiv instituita vineri dupa-amiaza.

Cameramanul Jandarmeriei a fost agresat, in urma cu o saptamana, de cativa suporteri ai Universitatii Cluj, in momentul in care incerca sa ii filmeze pe acestia cand se indreptau spre stadion pentru partida cu CFR Cluj.

Unul dintre fani l-a lovit cu o caramida in plina figura pe cameraman, acesta suferind o fractura de piramida nazala si fiind transportat de urgenta la spital.