Social 13 Mai 2008 10:21
Editia din 2008 a concursului "Miss Travesty Romania", organizata intr-un club clujean, a fost castigata de un concurent din Cluj-Napoca, al carui pseudonim este Petruta Grasa, la competitie participand noua concurenti, informeaza NewsIn.

Concursul a fost organizat, in noaptea de sambata spre duminica, de asociatiile Be an Angel Romania si LGBT (lesbi, gay, bisexuali, travestiti), in clubul Be An Angel din Cluj, specializat in clientela gay din intreaga tara.

Petruta Grasa este marea castigatoare din acest an a concursului national Miss Travesty Romania, iar pe locurile doi si trei, la mica distanta de puncte, s-au clasat concurentii cu pseudonimele Dana Von Kronstadt (Brasov) si Andreea Marin (Timisoara), ambii vechi participanti la concursurile de gen. Ei au trebuit sa cante, sa danseze si sa aiba gesturi cat mai feminine pentru a impresiona juriul. Concursul de travesty presupune si o mare doza de umor, conform organizatorilor, conditie esentiala pentru a face totul mai amuzat, mai ales pentru public.

La concurs au participat noua concurenti din Bucuresti, Ploiesti, Brasov, Timisoara, Cluj-Napoca, Sfantu Gheorghe, Baia Mare, Sibiu si Hunedoara, iar favorita concursului, intr-un sondaj realizat inainte de competitie pe site-ul organizatiei Be An Angel, la care au votat aproape 3.000 de persoane cu orientare gay din Romania, era concurenta(tul) din Baia Mare, Cruella Devyl.

Regulamentul de participare la concurs a fost destul de strict, el interzicand participarea persoanelor care si-au facut operatii de schimbare de sex sau tratamente hormonale, precum si a celor cu implanturi de sani, a purtatorilor de implanturi cosmetice de orice gen sau injectii cu silicon. "Acest concurs este un concurs exclusiv de travesty si nicidecum de transsexuali", se arata in regulamentul de inscriere in competitie.

De asemenea, participantii au trebuit sa completze, la inscriere, o declaratie pe proprie raspundere in care sa declare ca nu au cazier judiciar, masura fiind instituita dupa ce una dintre veteranele concursurilor de Miss, Micuta Mo, a fost descoperita ca figurand in evidentele Politiei.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.