Social 7 Mai 2008 14:52
Mai multi tineri, printre care si doi DJ, sunt cercetati dupa ce au fost depistati de ofiterii de la Crima Organizata cu diferite cantitati de stupefiante asupra lor in urma unor actiuni in cluburile de pe litoral, cele mai multe cazuri fiind depistate in localurile din statiunea Mamaia, informeaza NewsIn.

Seful Brigazii de Combatere de Crimei Organizate si Antidrog Constanta, subcomisarul Aurelian Pavel, a declarat, marti, ca in perioada minivacantei de 1 Mai au fost efectuate 8 actiuni de control impreuna cu jandarmii si lucratorii IPJ Constanta in localuri din Eforie Nord si Sud, Costinesti, Vama Veche si Mamaia. In urma acestora, 17 persoane au fost depistate cu droguri asupra lor, pentru consum propriu sau pentru a le oferi spre vanzare, au fost efectuate 50 de perchezitii corporale si s-au intocmit 6 dosare penale pentru trafic si detinere de stupefiante.

Ofiterii de la Crima Organizata au confiscat, in aceasta perioada, 20 de grame de hasis, 40 de comprimate de extasy, 6 grame de canabis, 3 grame de cocaina, 1.000 de lei si 260 de euro, si sume provenite din comercializarea drogurilor. Subcomisarul Aurelian Pavel a declarat ca cele mai multe actiuni de control au vizat cluburile din Mamaia, statiunea care a avut cel mai mare grad de ocupare de pe litoral.

Seful BCCOA Constanta spune ca, printre persoanele depistate, s-au aflat Catalin Elvid Mironeasa de 33 de ani, din Targu Neamt cunoscut sub numele de DJ Ball, care lucra la un club din Mamaia. El a incercat pe 29 aprilie sa comercializeze 10 grame de canabis, pe care le-a oferit unui politist sub acoperire, cu suma de 200 de euro. El este acum cercetat in libertate, dar risca o pedeapsa cu inchisoarea de la 3 la 15 ani.

Tot pe 29 aprilie a fost depistat si Rosario Luca Internulo, cetatean italian, de 35 de ani, DJ, realizator de emisiuni radio si tv, care, potrivit politistilor, avea asupra lui, 3 grame de cocaina pentru consum propriu. Pe numele lui s-a intocmit dosar penal si risca o pedeapsa de la 2 la 5 ani de inchisoare.

Si in urma actiunilor desfasurate de ofiterii de la Crima organizata pe 1 si 2 mai au fost depistati mai multi tineri, cu varste intre 19 si 23 de ani, din Bucuresti si Constanta, unii dintre ei studenti la Medicina, care aveau asupra lor diferite cantitati de stupefiante provenite din Bucuresti sau din stranatate.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.