Social 7 Mai 2008 11:01
Asociatia "Bucurestiul meu drag", in colaborare cu Metrorex, organizeaza in statia de metrou Dristor 1, in perioada 15 mai - 30 iunie, expozitia foto bianuala "Bucurestiul meu drag", in care vor fi expuse 40 de fotografii cu imagini din Bucuresti.

Vernisajul expozitiei va avea loc in data de 15 mai, la ora 19.00, in statia de metrou Dristor 1. Presedintele asociatiei "Bucurestiul meu drag", Andrei Birsan, a declarat pentru NewsIn ca scopul expozitiei este acela de a promova cunoasterea Bucurestiului. "Ne propunem ca prin tot ceea ce facem sa cultivam mandria de a fi bucurestean, de a promova cunosterea Bucurestiului asa cum este, cu bune si cu rele".

Asociatia "Bucurestiul meu drag", care detine si pagina de internet www.orasul.ro, a fost infiintata in anul 2007, iar de la infiintare a organizat, printre altele, mai multe excursii foto in zonele in schimbare sau in zone istorice din Bucuresti, la care au participat zeci de fotografi. In cadrul excursiilor au fost vizitate, printre altele, biserici, muzee si Casa Presei Libere.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.