Social 6 Mai 2008 16:22
Circulatia rutiera in centrul municipiului Ploiesti a fost blocata astazi timp de peste ora, dupa ce un tramvai a fost lovit de un autobuz si a deraiat, in urma incidentului soferul autobuzului si alti trei calatori au fost usor raniti, transmite NewsIn.

Printre cei trei calatori raniti usor se afla si un copil in varsta de trei ani. "Soferul autobuzului si cei trei raniti au fost transportati de urgenta la Spitalul Judetean, iar acum se afla in afara oricarui pericol", a declarat, pentru NewsIn, Ion Micu, directorul tehnic al Regiei Autonome de Transport Public (RATP) Ploiesti.

Din primele date furnizate de politisti, de vina a fost soferul autobuzului, care nu a respectat culoarea rosie a semaforului si a intrat in plin in tramvai.

Circulatia rutiera in zona a fost intrerupta timp de aproximativ o ora. RATP a inlocuit tramvaiele cu autobuze, insa nici acestea nu au avut pe unde sa circule, deoarece in locul unde s-a petrecut incidentul este sens unic.

Politia a inceput o ancheta pentru a afla cauzele exacte ale accidentului si a-l pedepsi pe soferul vinovat de incident.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.