Bucurestenii si locuitorii judetului Ilfov vor astepta, de acum incolo, maximum doua ore pentru eliberarea certificatelor de inmatriculare sau a permiselor de conducere.
Si asta dupa ce, pe soseaua Pipera, nr. 49, a fost inaugurat noul Centru administrativ pentru producerea si valorificarea placilor cu numere de inmatriculare, evidenta vehiculelor, permise de conducere si examinare auto.

Prezent la inaugurare, ministrul Cristian David a sustinut ca, prin darea in folosinta a centrului, care se adauga celor 18 operationale in judete, vor fi eliminate birocratia si faptele de coruptie. „Acest centru, cu dotari de ultima generatie, de nivel european, va oferi cetatenilor servicii de calitate intr-un timp foarte scurt“, a declarat David. Acesta a precizat ca, pana la finalul lui 2009, vor fi deschise, in total, 36 de astfel de centre in toata tara.


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.