Peste 5.000 de copii din judetul Arges, care vor participa la un dans de societate, vor incerca astazi sa intre in Cartea Recordurilor cu ocazia deschiderii editiei a XXXI-a a "Simfoniei Lalelelor", manifestare ce se va desfasura timp de trei zile la Pitesti.
Actiunea va fi organizata si coordonata de Inspectoratul scolar Judetean Arges si de Primaria Pitesti. Autoritatile locale au anuntat deja ca un grup de "5.000 de copii argeseni ambitiosi si talentati" vor incerca sa doboare recordul mondial de participare la dans de societate. Copiii, care vor prezenta "Dansul Florilor", vor fi monitorizati cu patru-cinci camere fixe, asa cum au cerut reprezentantii Cartii Recordurilor.

Ei vor purta tricouri albe, numerotate, si vor dansa pe melodia piesei "Mister Originality" a trupei Simplu. Instructorii si profesorii copiilor vor purta tricouri rosii. La aceasta actiune si-au anuntat participarea copiii si tinerii din tot judetul Arges, care se antreneaza pentru acest eveniment de la sfarsitul lunii februarie. Daca micutii dansatori vor avea succes, orasul Pitesti va fi consemnat pentru prima oara in Cartea Recordurilor.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.