Politistii de la Antidrog din Bucuresti au confiscat niste stupefiante de ultima generatie, foarte periculoase si care dau performante sexuale extraordinare.

Politistii Serviciului Antidrog din cadrul Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate Bucuresti au reusit, dupa sase luni de investigatii, capturarea, in premiera in Romania, a unor noi tipuri de droguri. Cele trei tipuri de droguri rare (2C-B, DOET si DOB) sint sintetice, iar denumirea lor vine din prescurtarea substantelor chimice din care provin.

Stupefiantele sint extrem de scumpe, intre 500 si 700 de euro gramul, motiv pentru care sint consumate numai in cercurile de fite din Bucuresti. Efectul lor este de asemenea mult mai puternic si senzatiile sint diferite fata de cele ale altor droguri banale.

Saptamina trecuta, politistii Antidrog, cu sprijinul luptatorilor din Serviciului Politiei pentru Interventie Rapida (SPIR), au facut doua perchezitii la domiciliile a doi tineri din zona Dorobanti, in virsta de 21, respectiv 31 de ani, considerati liderii retelei.

Potrivit subcomisarului Catalin Tone, sef Antidrog Bucuresti, acestia provin din familii bune, au studii medii si erau suspectati ca vindeau droguri unor persoane din cercurile inalte din Bucuresti, in special din zona Dorobanti.

Traficantii au fost arestati pentru 29 de zile.
La perchezitii au fost gasite trei grame de 2C-B, doua grame de DOET, 0,5 grame de DOB, trei grame cocaina, 15 comprimate ecstasy si doua doze (timbre) LSD. Subcomisarul Tone a declarat pentru cotidianul.ro ca noile tipuri de droguri fac parte din clasa amfetaminelor, a drogurilor sintetice, precum LSD-ul (sub forma unei hirtiute imbibate in drog care se tine sub limba).


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.