Un politist pitestean a fost ranit in timp ce incerca sa retina un barbat care isi ameninta sotia cu toporul. Pe de alta parte, un martor sustine ca politistul s-ar fi impuscat din greseala in mana, relateaza Antena3.
Cert este ca, pentru retinerea agresorului, politistii au fost nevoiti sa traga si doua focuri de arma de avertisment. "Am iesit toti sa ne uitam si eu cand am urcat scarile principale el cobora cu toporul in mana", a povestit vecina, care a adaugat: "Sotia lui s-a mutat aici pentru ca a vrut sa divorteze de el si el nu i-a acordat divortul. Si cand a venit el a zis - lasati-ma ca eu vreau doar sa o omor si atat".

Alarmati de comportamentul violent al barbatului, vecinii au chemat politia. Oamenii legii au intervenit imediat pentru a-l retine pe barbat si au fost nevoiti sa foloseasca si doua focuri de avertisment. In timp ce incercau sa-l prinda, unul dintre politisti s-a impuscat in mana, a sustinut unul dintre martori. Varianta este infirmata, insa, de politisti.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.