Peste 3.900 de masini care erau parcate neregulamentar pe marile bulevarde din sectorul 3 au fost ridicate in ultimul an de primarie, dintre care 1.200 numai in ultimele 90 de zile.
Tariful de ridicare a unui vehicul sau a unei remorci este de 200 de lei, iar transportul acestora costa tot 200 de lei. Tariful de depozitare pentru un vehicul sau o remorca este de 150 lei/zi. Proiectul demarat de primarie urmareste fluidizarea circulatiei auto pe marile bulevarde, in mod special de-a lungul parcarilor publice amenajate interitoriu.

Ocuparea unui loc de parcare fara autorizatie este constatata de Politia Comunitara Sector 3 – 9543 – din oficiu sau la sesizarea telefonica sau in scris a dispeceratului 9854. Masinile ridicate sunt depozitate in spatiul amenajat pe sos. Dudesti-Pantelimon nr. 2-4-6, pe o perioada maxima de 6 luni. Daca proprietarul nu se prezinta in acest interval, masina este valorificata in regimul Legii 421/2002.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.