Aproximativ 10.000 de bilete au fost vandute la concertul Metallica de la Bucuresti, care va avea loc pe 23 iulie la Stadionul Cotroceni, la mai putin de cinci zile dupa ce tichetele au fost puse in vanzare, informeaza NewsIn.

Zonele sold-out sunt Gazon A, in fata scenei, si sectorul C din tribunele 1 si 2.

Biletele pentru concertul de la Bucuresti costa 350, 250, 200, 120 si respectiv 100 de lei, si au fost puse in vanzare din data de 5 aprilie pe www.myticket.ro , iar de pe 7 aprilie, biletele au fost disponibile si in magazinele Diverta.

La cererea expresa a trupei, membrii fan-clubului oficial Metallica au avut la dispozitie 24 de ore de exclusivitate, de la punerea in vanzare a tichetelor, pentru a achizitiona bilete in fata scenei.

Trupa, formata, in prezent, din James Hetfield (voce), Lars Ulrich (tobe), Kirk Hammett (chitara) si Robert Trujillo (bas), s-a format in 1981 si a lansat, de-a lungul timpului, opt albume de studio, printre care "Master of Puppets" (1986), "And Justice for All" (1988) sau "The Black Album" (1991), care contine hitul "Nothing Else Matters". In prezent, formatia lucreaza la un nou album.

De asemenea, Metallica a inregistrat, in 1999, la teatrul din Berkeley, un album cu Orchestra Simfonica din San Francisco, intitulat "Simphony & Metallica".

Dupa plecarea din trupa a basistului Jason Newsted, in 2001, Metallica a ales un nou basist, in 2003, Robert Trujillo, care a lucrat in trecut cu Ozzy Osbourne.

Cel mai recent album al trupei este "St. Anger", lansat in 2003.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.