Social 8 Aprilie 2008 11:26
Doi tineri din Constanta sunt cautati de politisti, dupa ce si-au abandonat, ieri, la Spitalul Judetean din municipiu, copilul in varsta de patru luni, pe care medicii l-au diagnosticat cu traumatisme grave provocate prin agresiune, transmite NewsIn.

Cadrele medicale de la Spitalul de Urgenta Constanta spun ca sugarul - o fetita-, se afla internat in stare grava si a fost batut cu brutalitate. Fetita are patru coaste rupte si leziuni in zona capului. Ea va necesita 30 de zile de ingrijiri medicale, iar medicii spun ca, din cauza ranilor suferite, care au fost produse cu un corp dur, viata bebelusului a fost pusa in pericol.

Politistii i-au identificat pe cei doi, o tanara de 18 ani si un tanar de 27 de ani, si au deschis o ancheta in acest caz. Ei au stabilit ca cei doi au disparut de la domiciliu, iar dupa ce vor fi gasiti vor fi cercetati pentru tentativa de omor.

Reprezentantii Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului s-au sesizat cu privire la acest caz si au anuntat ca a fost demarata o ancheta pentru a se stabili imprejurarile in care a fost ranit copilul si, cel mai probabil, cei doi tineri vor fi decazuti din drepturile parintesti.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.