Social 7 Aprilie 2008 03:14
Numai de la Braila au fost transferate in rezervatia "Lion Rocks" noua animale.

Situatie paradoxala la Braila. In timp ce majoritatea gradinilor zoologice din Romania sufera din lipsa de fonduri si spatiu pentru animalele pe care le gazduiesc, gradina zoologica din Braila merge pe "supraproductie". Noua pui de leu de la Parcul Zoo din Braila vor fi transferati intr-o rezervatie din Africa de Sud, cu ajutorul organizatiei pentru protectia animalelor "Vier Pfoten".

Leii, cu varste cuprinse intre trei si noua luni, vor ajunge in rezervatia "Lion Rocks", pe care "Vier Pfoten" o detine in Africa de Sud. In prezent, in gradina zoologica braileana exista un exces de lei, numarul acestora ajungand la 15.

Potrivit directorului Directiei Administratiei Pietelor si Targurilor Braila, administratorul Gradinii Zoologice Braila, Simona Draghincescu, animalele vor fi reintegrate in mediul natural pana la sfarsitul acestei primaveri, nu inainte de a li se introduce un cip de identificare sub piele.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.