Social 5 Aprilie 2008 16:27
Un elev al unui liceu craiovean a fost internat ieri la Spitalul Judetean de Urgenta Craiova, in stare grava, dupa ce a fost batut de un coleg in timpul unei ore, transmite NewsIn.

Elevul, de la Grupul Scolar „Auto“ din Craiova, a ajunsi ieri in stare grava la Spitalul Judetean de Urgenta Craiova, cu mai multe fracturi la oasele fetei, dupa ce a fost batut, in timpul orei de curs, de un coleg de clasa.

„ Gabriel Draghici, in varsta de 17 ani, l-a lovit cu pumnul in zona fetei pe colegul sau Valentin Danciu, in varsta de 18 ani.Victima a fost transportata la SJU Craiova”, a declarat purtatorul de cuvant al IPJ Dolj, subcomisar Stanca Giuca.

Conducerea Inspectoratului Scolar Judetean Dolj a fost anuntata de catre directorul grupului scolar cu privire la scandalul petrecut in timpul orelor de curs si s-a demarat o ancheta.

„In prezent, atat conducerea scolii, cat si politia face o ancheta. Luni - 8 aprilie a.c. in cadrul Consiliui profesoral se vor stabilii sanctiunile pe care le vor primi cei doi elevi“, a declarat purtatorul de cuvant al ISJ Dolj, Angela Soare.

Valentin Danciu urmeaza sa se prezinte la Inspectoratul de Medicina Legala Craiova in vederea obtinerii certificatului medico legal si, in functie de numarul zilelor de ingrijiri medicale, se va face incadrarea juridica a faptei lui Gabriel Dragici.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.