Social 4 Aprilie 2008 06:28
Cei doi romani care au dat in judecata realizatorii filmului “Borat”, intentindu-le un proces de 30 de milioane de dolari, n-au depus actele la timp.

Nicolae Todorache, un bunic cu o singura mina, si Spiridon Ciorebea au dat in judecata realizatorii lungmetrajului “Borat! - Invataturi din America pentru ca toata natia Kazahstanului sa profite”, filmat in satul lor de bastina, Glod, pentru ca i-a infatisat pe ei si pe consatenii lor ca fiind violatori, prostituate si hoti. Ei cereau daune in valoare de 30 de milioane de dolari, insa nu au depus actele la timp pentru ca procesul sa intre pe rol, potrivit Reuters.

In plus, Jeffrey Lemerond, care aparea in trailerul filmului si timp de 13 secunde in lungmetraj, a dat in judecata 20th Century Fox, parte din News Corp, pentru “rolul” sau din pelicula.

Procesele intentate de Lemerond si de cei doi romani sint doar citeva din sirul pe care l-a generat pelicula cu Sacha Baron Cohen in rolul principal. Anul trecut, un judecator din Los Angeles a respins plingerea a doi studenti care dadusera in judecata realizatorii filmului, deoarece apareau in el beti morti si facind remarce rasiste.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.