Social 28 Martie 2008 03:38
Dupa simularea de maine, autoritatile vor institui masurile de securitate prevazute pentru Summitul NATO in dimineata de 1 aprilie

Maine este prima zi in care, timp de aproape 12 ore, soferii bucuresteni vor fi obligati sa respecte restrictiile de trafic impuse pentru Summitul NATO care se va desfasura in Capitala saptamana viitoare.
O parte dintre ei au avut deja primul contact cu aceste masuri, si, implicit, cu blocajele create in trafic din cauza acestora, inca de ieri, cand au fost inchise doua tronsoane ale Bulevardului Libertatii (unul cuprins intre Splaiul Independentei si Bd. Natiunile Unite si celalalt - intre Calea 13 Septembrie si Bd. Regina Maria).

Mai mult, autoritatile au decis ca dupa repetitia generala de maine sa instituie masurile de securitate adoptate pentru reuniune, cu o zi mai devreme decat era prevazut initial. Prin urmare, incepand de la ora 7.00 a zilei de marti, 1 aprilie, „fortareata Bucuresti“ isi va inchide portile chiar si pentru propriii cetateni.

Ocoliti DN 1 si centrul intre orele 12.30 si 24.00

Asa cum au anuntat oficialii desemnati sa se ocupe de securitatea participantilor la Summitul NATO, pe DN 1, intre Aeroportul „Henri Coanda“ si Piata Presei Libere si, mai departe, pe 12 artere principale din centrul Capitalei au fost montati parapetii si gardurile metalice prin care se delimiteaza „culoarul unic“ (traseul destinat deplasa rii coloanelor oficiale) astfel restrictionandu-se accesul in zonele de maxima securitate (perimetrul Palatului Parlamentului, al Palatului Cotroceni si ale hotelurilor in care vor fi cazati participantii la summit).


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.