Social 28 Martie 2008 12:02
Un agent din cadrul Inspectoratului de Politie al Judetului (IPJ) Arad a primit titlul de politistul anului, dupa ce anul trecut a salvat patru copii dintr-un incendiu care s-a declansat in casa acestora, informeaza NewsIn.

Agentul sef Horia Stoica a primit titlul in cadrul celei de a III-a editii a Galei Premiilor Politiei Romane, prilejuita de sarbatorirea a 186 de ani de la infiintarea Politiei Romane.

Stoica lucreaza in cadrul Postului de Politie din localitatea Secusigiu, judetul Arad. In data de 3 octombrie 2007, a salvat dintr-un incendiu patru frati cu varste cuprinse intre un an si patru ani.

In cadrul Galei, la care au participat toti sefii inspectoratelor din tara, au fost acordate cinci trofee, pe domenii specifice de politie, precum si un premiu special, care i-a revenit unui politist care si-a desfasurat activitatea sub acoperire, in conditii deosebit de periculoase.

Agentul sef de politie Horia Stoica a primit titlul de politistul anului si din partea IPJ Arad.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.