Social 27 Martie 2008 04:13
A 19-a editie a Targului National de Turism, care se va desfasura in perioada 27 - 30 martie la complexul expozitional Romexpo din Bucuresti, va reuni peste 300 de firme din 14 tari.
Foarte important pentru vizitatorii acestui targ este ca se pot achizitiona vacante pentru concediul de vara si pentru vacanta de Paste mai ieftine cu pana la 20%, agentiile si tour operatorii intrecandu-se in oferte care mai de care mai tentante. La Targ sunt prezente atat agentiile cu vechime si renume, cat si agentii care abia intra pe piata turistica din Romania. Astfel, J'Info Tour - veteran al pietei turistice romanesti, prezinta catalogul circuitelor si cel al sejururilor pentru 2008. Pe langa destinatiile exotice sau mediteraneene cu care ne-a obisnuit in cei 18 ani de activitate, J'info Tour vine cu noi destinatii exotice: Sultanatul Oman, Goa (cea mai faimoasa statiune de plaja din India) si Ceylon (Sri Lanka). In randul agentiilor care incearca sa castige atentia turistilor romani este agentia Flynova ce apartine tour operatorului baltic Grupul Novatours


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.