Social 25 Martie 2008 15:34
Profesoara care a batut o eleva la Scoala 162 a fost concediata ca urmare a mediatizarii incidentului, dar si ca exemplu de masura disciplinara luata, dupa multi ani, in astfel de cazuri, informeaza NewsIn.

"Concedierea unui cadru didactic care a agresat un elev nu este o premiera in Capitala. Au mai existat cazuri de profesori care au fost dati afara, fie pentru violente impotriva elevilor, fie pentru ca veneau in stare de ebrietate la scoala sau, pur si simplu, lipseau cu regularitate", a precizat purtatorul de cuvant al Inspectoralului Scolar al Capitalei, Marian Banu.

Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti a decis astazi sa o concedieze, pe motive disciplinare, pe profesoara de geografie Elena Stan, dupa ce aceasta, pe data de 8 martie, a lovit o eleva in timpul orei de curs. Incidentul a fost filmat cu telefonul mobil de colegii elevei agresate.

Potrivit Realitatea TV, colegii victimei sustin ca profesoara obisnuia sa loveasca si sa imbranceasca elevii.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.