Magistratii bucuresteni au audiat, ieri, un martor sub acoperire in dosarul "Cocaina", printr-o procedura legala, dar aplicata rar, doar in cazurile de o gravitate deosebita: persoana lipseste, dar este audiata printr-un sistem audio, vocea fiindu-i distorsionata. Martorul a raspuns telefonic la intrebarile puse de judecator de la microfon, discutia fiind ascultata de persoanele prezente in sala de judecata.

Martorul a relatat aspecte legate de flagrantul in urma caruia a fost prins Radu Eugen Nastase, una dintre cele noua persoane trimise in judecata in primul lot din dosarul "Cocaina". Potrivit procedurii, martorul sta intr-o camera alaturata salii de judecata si face depozitia, difuzata prin mijloace audio, vocea fiindu-i distorsionata sau printr-un mijloc video care reda o imagine deformata sau protejata a figurii lui.


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.