Social 22 Martie 2008 22:36
In scurt timp, Costel va primi de la Sony Music un salariu lunar sau o parte din banii cuveniti pentru viitorul sau album. Pentru prestatia sa in cele doua luni de concurs, „Pavarotti din Carpati" a primit 1.200 de euro
Reporterii „Adevarul" au fost in vizita acasa la Costel, in cartierul Coslada, langa Madrid. Acolo am stat de vorba cu Mihaela si Ciprian Radu, familia care l-a gazduit pe tenor in timpul concursului. Asa am aflat povestea vietii din Spania a lui Costel Busuioc.

Ajuns in Spania in urma cu doi ani, Costel Busuioc a fost ajutat de cei trei frati ai sotiei sale, stabiliti in comunitatea Madrid. A locuit cateva luni in casa unuia dintre cumnati, dupa care a muncit in constructii. Apoi s-a mutat intr-o incapere de la locul de munca, pana cand a inceput concursul.

Acum un an si jumatate, l-a cunoscut pe Ciprian Radu (38 de ani), originar din Botosani. Cei doi au lucrat impreuna si s-au imprietenit. „Costel este o persoana foarte vesela. Aproape tot timpul canta in timp ce muncea", spune Ciprian.

In noiembrie, romanul a incercat sa se inscrie la „Fiii lui Babel", insa fara succes. „Intr-o zi, Costel mi-a spus ca vrea sa se inscrie la concurs, dar robotul vorbeste repede si el nu intelege tot ce spune. Asa ca am sunat eu si l-am inscris", povesteste Ciprian.

Totodata, Costel s-a prezentat si la preselectia pentru emisiunea „Ai talent", difuzata de o alta televiziune. Premiul cel mare era in valoare de 150.000 de euro. Intre timp, Costel a fost sunat de cei de la „Fiii lui Babel", care l-au invitat la preselectie.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.