Social 20 Martie 2008 11:16
Doua vagoane cisterna pline cu benzina s-au fisurat, in aceasta dimineata, dupa ce au fost lovite de o locomotiva, in apropierea garii Caracal, din judetul Olt. Mai multe echipaje de pompieri au fost mobilizate in zona, pentru a inlatura pericolul unei explozii, informeaza NewsIn.

Incidentul s-a produs la aproximativ 200 de metri de Gara Caracal, dupa ce trenul de marfa, la care erau atasate si cele doua vagoane-cisterna incarcate cu benzina, a fost izbit de o locomotiva in urma unor manevre gresite.

La fata locului au fost mobilizate mai multe echipaje ale pompierilor, deoarece din cele doua vagoane a inceput sa se prelinga combustibil, existand pericolul producerii unei explozii.

"Pompierii au luat, impreuna cu reprezentantii Politiei, masuri speciale pentru izolarea zonei si sunt pregatiti sa intervina in caz de nevoie. Incidentul s-a produs in urma unor manevre eronate", a declarat maiorul Cristian Croitoru, purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta „Matei Basarab” Olt.

Cercetarile privind imprejurarile in care s-a produs incidentul vor fi incepute dupa ce echipele de interventie vor inlatura in totalitate pericolul producerii unei explozii.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.