Social 20 Martie 2008 02:29
Rezervarea la primarie a unui loc de parcare, contra cost, nu-i garanteaza chiriasului si posibilitatea folosirii acestuia
Desi au platit intre 50 si 100 de lei pentru locul de parcare din fata blocului, bucurestenii nu au garantia ca acesta este al lor 24 de ore din 24. De multe ori, conflictele dintre proprietari se termina la sectia de politie sau cu portiere zgariate, stergatoare rupte ori cauciucuri taiate. Reprezentantii Administratiei Domeniului Public de sector ridica din umeri, spunand ca nu au un cadru legislativ care sa le permita ridicarea masinilor.

In Capitala sunt inregistrate peste 1,2 milioane de masini, in timp ce numarul locurilor de parcare este de aproximativ 100.000. "In cartierul Rahova, in urma cu vreo doua luni, s-au impuscat doi oameni pentru un loc de parcare", a spus Mihai Antonescu, din sectorul 5.

Motivul? Dupa ce reusesti cu greu sa obtii un loc de parcare de la Administratia Domeniului Public (ADP), nu exista nicio garantie ca acesta nu va fi ocupat de o masina oarecare. "Platesc un loc de parcare la sectorul 5 si un vecin are o rabla pe locul meu pe care nu vrea s-o mute. De la primarie nu am primit niciun raspuns, eu ce pot sa fac?", s-a plans Cristina Marin.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.