Social 17 Martie 2008 02:53
Oana Pellea a acceptat sa povesteasca lucruri mai putin stiute din cariera sa. A mostenit de la tatal sau, marele actor Amza Pellea, talentul si un pumn de vise. Ne-a facut pe noi, colectionarii de vorbe de duh, sa-i aplaudam fiecare succes. Pentru ca atunci cand urca pe scena, Oana Pellea se daruieste in totalitate

"Pentru mine nu exista nu se poate, pana in clipa cand o sa intalnesc un doctor care o sa-mi spuna: «Dna Pellea, pregatiti-va sa plecati de pe aceasta lume». Atunci o sa zic ca aici nu se mai poate face nimic. Daca vrei, pana in clipa aceea se poate face orice".

Aceasta este filosofia de viata a celebrei actrite, asemuita adesea cu un vulcan ce nu poate fi stavilit.
La sfatul bunicilor sai, carora le multumeste si acum, incepe sa invete franceza la o varsta frageda, engleza o descopera ceva mai tarziu, la scoala.

Acele timpuri par sa o fi pregatit intr-un fel pentru adevarata provocare de mai tarziu. E printre putinii actori care au reusit sa darame barierele limbii, sa simta gustul succesului peste hotare. Oana Pellea este actrita care joaca in franceza, engleza si italiana.

Crede ca totul tine de multa munca, dar si de noroc. "Eu am pasit pe acest drum pentru ca asa a vrut bunul Dumnezeu si ai mei din Cer. Si continui sa merg mai departe pentru ca am doi agenti, unul in Anglia, altul in Italia, care se ocupa de soarta mea profesionala".


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.