Social 13 Martie 2008 12:29
Politistii au intervenit in aceasta dimineata, in comuna Popesti-Leordeni din judetul Ilfov, pentru aplanarea conflictului intre doua clanuri de romi, asupra carora s-au gasit mai multe arme automate, se arata intr-un comunicat al IPJ Ilvov.

Potrivit Realitatea TV, cel putin 19 persoane au fost retinute si un intreg arsenal de razboi a fost confiscat. Politia a ridicat din casele romilor arme automate, AKM-uri, pistoale automate, munitie de razboi, pistoale cu bile, pistoale cu gaze, cocktailuri Molotov si multe arme albe. Detinatorii armelor pretind ca au primit amenintari din partea unui clan rival si ca si-au cumparat armele pentru a se putea apara.

Tatal fetei de la care a pornit supararea spune ca romii din celalalt clan l-au amenintat ca ii vor rapi copilul. El sustine ca nu voia decat sa isi apere odrasla.

Arsenalul gasit in casa lui Perianu este cel mai mare descoperit in judetul Ilfov in ultimii cinci ani.
Interventia din aceasta dimineata se inscrie in contextul actiunilor specifice derulate de politistii ilfoveni pentru desfasurarea in conditii de siguranta a summitului NATO, programat sa se desfasoare in luna aprilie, la Bucuresti, arata NewsIn.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.