Social 10 Martie 2008 11:51
7 persoane au ajuns la spital in stare grava, in aceasta dimineata, in urma unui accident ce a avut loc intr-o statie de autobuz din Capitala, informeaza Antena3.

5 dintre victime erau pe trotuar in asteptarea masinii de transport in comun, cand au fost lovite in plin de un autovehicul scapat de sub control. Autoturismul era condus de o femeie care a fost si ea ranita.

Accidentul rutier s-a petrecut in aceasta dimineata pe Bulevardul Nicolae Grigorescu din Capitala. In accident au fost implicate doua autoturisme si doua autobuze ale RATB, au declarat, pentru NewsIn, oficialii Politiei Bucuresti.

In urma impactului cu o Dacie, un autoturism Peugeot a fost proiectat in statia RATB Constantin Brancusi unde a acrosat doua autobuze, unul al liniei 101, iar celalalt al liniei 102.

Cinci persoane si conducatorii Peugeotului si Daciei au fost raniti si au fost transportati la Spitalul de Urgenta Sf. Pantelimon pentru ingrijiri. Patru dintre ei, potrivit medicilor, au suferit rani foarte grave, iar ceilalti trei sunt in afara oricarui pericol.

Pana la ora transmiterii acestei stiri nu s-a putut stabili cu exactitate cui apartine vina, declaratiile martorilor fiind contradictorii.

O parte dintre cei care au asiatat la accident spune ca Peugeotul a circulat la culoarea rosie a semaforului, iar alti martori spun ca Peugeotul a trecut pe verde si ca soferul Daciei nu i-a acordat prioritate cand a virat la stanga.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.