Social 3 Martie 2008 11:25
Romania, catalogata la nivel mondial drept tara de tranzit pentru filierele internationale de droguri, tinde sa devina si tara furnizoare de carausi pentru marii vanzatori de narcotice. Statisticile Ministerului de Interne arata ca, zilnic, in lume, cel putin un roman este prins transportand droguri.
Un roman a fost prins la Madrid venind din Senegal cu trei kilograme de cocaina intr-o valiza, iar un altul, care venea din Argentina, a fost prins cu un kilogram de heroina in stomac. Alte patru kilograme de heroina au fost gasite asupra unui roman in Nicaragua. Alti trei romani au fost prinsi la Sao Paulo, fiecare cu cate un kilogram de heroina.

Doi romani, sot si sotie, au fost arestati in Ecuador, dupa ce autoritatile au gasit in gentile acestora 10 kilograme de heroina, iar alte doua romance au fost prinse in Portugalia, venind din Brazilia, cu 16 kilograme de heroina neagra.


Despre autor:

Realitatea

Sursa: Realitatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.