Pe 3 martie va avea loc in fastuoasa Sala a Tronului din palatul regal cea de-a doua editie a Galei Premiilor GOPO.
Organizat de Asociatia de Promovare a Filmului Romanesc, evenimentul va premia cele mai importante realizari artistice ale cinematografiei autohtone din anul 2007. Vor fi acordate premii la 17 categorii si inca alte sapte distinctii mai speciale. Printre acestea se numara Premiul pentru sprijinirea filmului romanesc, ce ii va fi acordat lui Thiery Fremaux, delegatul general al Festivalului de la Cannes, Premiul Orange pentru performanta anului 2007, pentru care se vor lupta actritele Anamaria Marinca si Maria Dinulescu si regizorii Cristian Mungiu si Radu Jude, un premiu special acordat regizorului Mircea Muresan la implinirea a 30 de ani de la aparitia pe micile ecrane a celebrului sau serial, „Toate pinzele sus“.

Invitatii de onoare ai galei sint Thiery Fremaux, regizorul Radu Mihaileanu, cistigatorul Premiului César pentru scenariul filmului „Traieste“, si Jurgen Biesinger, producator executiv al European Film Awards Production.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.