Televiziunile mizeaza in lunile de primavara mai ales pe concursuri ce pun in joc mari sume de bani. Si pe reality show-uri.
Din 6 martie, Antena 1 propune drept miza pentru fiecare editie din „Te pui cu blondele“ o jumatate de miliard de lei vechi. Dan Negru va fi cel desemnat sa stea la mijloc intre 50 de blonde dragute si inteligente care isi vor propune sa rastoarne prejudecatile despre urmasele lui Marilyn. Pina acum, la casting s-au prezentat peste 1.200 de concurente.

Tot o jumatate de miliard de lei vechi pune in joc si „Master Craft“, o alta emisiune proaspata a Antenei, productie care-si propune sa gaseasca cel mai bun meserias. Emisiunea va fi lunara si va lua startul in martie. Fiecare editie va fi dedicata unei bresle care-si va desemna maestrul. Mai intii se va alege cel mai bun bucatar. Castingul pentru maestrii intr-ale gatitului e in plina desfasurare. Ulterior se vor desemna cea mai buna asistenta medicala, cel mai bun gunoier sau macelar.

Si Kanal D iese la inaintare in luna lui Martisor cu un concurs si un reality show dotate cu cistiguri substantiale. Concursul „Accepti sau nu“ - dupa formatul international „Deal or no Deal“, difuzat in 69 de tari - va fi prezentat de Gabriel Coveseanu, fostul asistent al Andreei Marin Banica la „Surprize, surprize...“. Premiul cel mare va insemna 100.000 de lei, dar fiecare dintre cei 22 de participanti va avea posibilitatea sa plece acasa cu premii de consolare intre 40.000 si 75.000 de lei. Pe parcursul editiilor, participantii isi vor cunoaste reciproc familiile. Concurentii alesi sint oameni cu vise sau cu probleme, cu planuri incepute pentru care mai au nevoie de o suma de bani. „Accepti sau nu“ incepe pe 5 martie.

Cea de-a doua productie a postului lui Dogan este „Magic Taxi“, un reality show in care 16 concurenti ce vor locui intr-o casa plina de camere de luat vederi vor trebui sa practice taximetria in Bucuresti pentru a se intretine. Impartiti in doua echipe, concurentii se vor lupta pentru un premiu de 300.000 de lei. Cele doua masini speciale pe care vor „opera“ au fost deja aduse din strainatate, iar casa in care vor locui se amenajeaza de zor de vreo doua luni incoace.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.