Bucurestenii vor putea urma un circuit cu toate institutiile din oras care participa la Noaptea Muzeelor, pe 17 mai 2008 si vor avea la dispozitie un pliant cu toate evenimentele din seara respectiva, anunta NewsIn.

De pe Soseaua Kiseleff, unde se afla Muzeul National al Satului "Dimitrie Gusti", cu trecere prin Piata Victoriei, la Muzeul de Istorie Naturala "Grigore Antipa", Muzeul National de Geologie si Muzeul Taranului Roman, bucurestenii vor putea vizita apoi Muzeul Colectiilor de Arta, Muzeul National "George Enescu", Muzeul National de Arta si Muzeul National de Istorie a Romaniei, toate pe Calea Victoriei.

Intrarea va fi gratuita pe tot parcursul zilei de 17 mai la toate institutiile participante la Noaptea Muzeelor.

Dupa modelul Noptii Institutelor Culturale, care a avut loc prima data in iunie 2007, Noaptea Muzeelor va avea un pliant gratuit, tiparit in 5.000 de exemplare.

Pliantul va cuprinde trasee de vizitare si programul detaliat al evenimentelor de la toate muzeele din oras participante, iar organizatorii vor face eforturi ca acestea sa nu se suprapuna foarte mult.

Scopul circuitului Noptii Muzeelor va fi sa motiveze tinerii sa mearga la cat mai multe muzee îin noaptea de 17 spre 18 mai.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.