O retea de prostitutie pe Internet a fost anihilata joi dimineata: politistii au descins simultan la 10 adrese din Bucuresti si au retinut 20 de proxeneti si dame de lux
Afacerea era construita in jurul unor site-uri unde erau prezentate fetele, iar clientii le puteau alege si apoi negocia inchirierea lor. Oferta se adresa unor clienti foarte instariti, majoritatea fiind straini.
Potrivit Cotidianul, aceasta este cea mai scumpa retea de prostitutie anihilata pina acum in Bucuresti. Serviciile erau disponibile atit in tara, cit si in strainatate, la tarife cuprinse intre 100 si 2.000 de euro.

Fotografiile prostituatelor erau postate alaturi de scurte prezentari, biografie, tarife si preferintele sexuale, pe cateva site-uri de pe internet, precizeaza Adevarul. Preturile variau in functie de locatie, tara si timpul acordat fiecarui client, ia fetele puteau fi comandate prin telefon.

"Tanara draguta, manierata, eleganta, discreta, ofer companie intima domnilor, doamnelor si cuplurilor generoase, chiar si un show lesbi in compania oricarei fete de pe acest site. Discretie, igiena, placere si comunicare".
Aceasta este scurta prezentare a Annytei in varsta de 20 de ani din Bucuresti, de pe site-ul www.escorte-sexy.com, una dintre prostituatele aduse ieri la sediul Politiei Capitalei. Fata se afla in topul preferintelor clientilor, majoritatea cetateni straini.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.