Angajarile vizeaza pozitii de middle management, dar si de operare sau serviciu cu clientii
XL World, o companie britanica specializata in servicii de outsourcing si call centre, a anuntat ca va investi 1.000.000 de euro in resurse umane, in anul 2008, pentru recrutarea a 600 de angajati, din care 600.000 de euro sint alocati pentru cursuri de specializare. Compania are deschise in Romania trei centre de servicii, la Iasi, Oradea si la Bacau, care ofera suport companiilor multinationale din domeniile telecomunicatii, financiar-bancar, media si divertisment. „Vom ajunge probabil la 1.200 de angajati in 2008. In acest sens, recrutarea va fi de doua tipuri, de mentinere a numarului actual de angajati (turnover natural in orice companie) si de crestere a capacitatii de lucru (proiecte noi)“, a declarat Roberto Montandon, director de dezvoltare XL World.

Montandon a mai spus ca pozitiile pe care se vor face cele aproximativ 600 de angajari estimate pentru anul acesta sint operator vinzari, operator telemarketing, reprezentant serviciu cu clientii, dar sint si pozitii de middle management, cum ar fi sef de echipa si controlor de calitate.

In ceea ce priveste politica salariala a companiei, directorul de dezvoltare spune ca exista „un salariu de baza la care se adauga bonusuri calculate in functie de rezultatele obtinute fata de obiectivele propuse.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.