Premiul-record in valoare de 595.000 de euro, obtinut in mai 2007, nu a fost ridicat pana astazi. Sefa Loteriei Romane sustine ca posesorul variantei norocoase mai are doar cateva luni pana ca premiul sa se anuleze
Amatorii de cinema isi amintesc, cu siguranta, o secventa dintr-un film in care un personaj joaca la loto si, cu toate ca nu avea mari sperante, afla de la televizor ca a castigat o suma frumoasa. Cand sa verifice biletul, insa, hartia zboara pe geam. Din acest moment, incepe un sir intreg de peripetii, pentru ca, intr-un final, omul sa puna mana pe bilet si sa obtina bine-meritatul premiu. Greu de crezut ca in viata reala asa ceva este posibil. Mai ales cand e vorba de 595.000 de euro, aproximativ 22 de miliarde de lei vechi. Cu toate astea, sefa Loteriei Romane, Liliana Minca, sustine ca cel care a ghicit combinatia castigatoare, in mai anul trecut, ar fi pierdut biletul. Motiv pentru care nu si-a ridicat inca premiul. Daca in patru luni, posesorul "hartiei magice" nu isi face simtita prezenta, premiul va fi anulat, iar suma respectiva va merge catre o alta categorie dintre premiile oferite de Loteria Romana.

Ghinion pe linie pentru un botosanean. Desi a ghicit combinatia norocoasa, in mai 2007, a pierdut biletul fara de care nu isi poate insusi suma de bani atribuita categoriei. Potrivit "Cancan", premiul-record in valoare de 595.000 de euro, aproximativ 22 de miliarde de lei vechi, la cursul zilei, n-a fost revendicat nici pana azi. "Avem un mare castigator la jocul "Noroc" din 6 mai 2007, care a uitat sa ridice banii. El a pus atunci o singura varianta. Probabil, a pierdut intre timp biletul si nici nu stie ca este castigator!", a declarat, pentru "Cancan", sefa Loteriei Nationale.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.