Un avion de mici dimensiuni s-a prabusit in Suceava. Accidentul s-a soldat cu o victima. Este vorba despre directorul Combinatului de Celuloza si Hartie, Eric Rossman, informeaza Realitatea.

Directorul combinatului de celuloza si hartie AMBRO SA Suceava, Eric Rossman, a murit, marti la pranz, dupa ce avionul particular in care se afla s-a prabusit intr-o padure, langa localitatea Siminicea. Eric Rossman pilota avionul si se afla singur la bord. Scopul zborului nu este cunoscut. Echipele speciale s-au deplasat de urgenta la fata locului, unde au demarat cercetarile. Moartea lui Rossman nu a fost inca confirmata oficial, sustine Antena 3.

Persoana care a anuntat serviciul de ambulanta si a vazut accidentul a declarat ca motorul avionului s-a oprit si aeronava s-a prabusit cu varful in pamant iar, potrivit Antena 3, in urma impactului cu solul, pilotul a murit strivit.

Avionul care s-a prabusit in zona comunei sucevene Siminicea in jurul orei 11.30 era de tip FK 14 si efectua un zbor de agrement, potrivit directorului Aeroportului Stefan cel Mare din Suceava, Dan Asmarandei, transmite NewsIn.

Accidentul aviatic a avut loc pe camp, in imediata apropiere a localitatii sucevene, iar in urma prabusirii nu a avut loc nici o explotie sau vreun incendiu, sustine Gheorghe Halita, primarul comunei Siminicea. De altfel, acesta a anuntat la 112, apel de urgenta, producerea accidentului aviatic. Potrivit acestuia, avionul prabusit avea doua locuri si era de tip agrement.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.