Limuzine, rochii cu pietre scumpe, locatii de lux. Acestea sint doar citeva dintre ofertele tirgului de nunti care incepe vineri la Bucuresti. Exista insa oferte pentru toate buzunarele
In acest weekend, viitorii miri isi pot alege la Romexpo o serie larga de oferte pentru organizarea completa a nuntii lor, in cadrul celei de-a treia editii a tirgului de nunti Expo Ideal Mariaj. Mai precis, in cele trei zile ale expozitiei (25-27 ianuarie) puteti stabili data nuntii, va puteti alege modelul de invitatie, verighetele, tinutele, dar si locul unde se va desfasura nunta sau cu ce va veti plimba pina la biserica. In total, veti avea de ales intre ofertele a aproximativ 120 de firme cu activitati in acest domeniu. Aceasta in conditiile in care anul trecut numarul companiilor care au participat a fost de 78. „Vor fi companii care se ocupa de organizarea nuntilor si care au in baza lor de date oferte cu cele mai bune restaurante si zone. Acestea vor putea fi prezentate celor interesati prin materiale multimedia. Astfel, cei care nu au stabilit inca data o pot face in cadrul tirgului“, ne-a declarat Luana Ungureanu, reprezentanta Expo Ideal Mariaj care organizeaza acest tirg.

In ceea ce priveste preturile produselor si serviciilor prezentate la Expo Ideal Mariaj, organizatorii sustin ca vor fi oferte pentru toate buzunarele. „Totul depinde de preferintele fiecaruia. Spre exemplu, se pot gasi modele de rochii evaluate la 2.500 de lei, dar, daca clientul isi doreste si pietre Svarovski pe ea, valoarea ei va creste considerabil“, mai spune Ungureanu, potrivit careia, in materie de transport, vizitatorii pot opta pentru o gama larga de limuzine, dar si dintre masini de epoca.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.