Doua persoane fara adapost au murit noaptea trecuta din cauza temperaturilor scazute in Bucuresti, in timp ce alti trei vagabonzi au murit la la Constanta si Tg. Jiu.

La Bucuresti, 1100 au apelat la Serviciul de Ambulanta al Municipiului Bucuresti, 110 dintre acestia suferind soc hipotermic, in timp ce alte 21 au raportat fracturi, a declarat medicului coordonator al Serviciului de Ambulanta din Capitala, dr. Jan Balota.

In Constanta doua persoane au fost descoperite astazi decedate, intr-o cladire parasita din muncipiu, cel mai probabil din cauza frigului, transmite NewsIn.

In ultimele zile, cel putin zece persoane fara adapost au ajuns la Spitalul Judetean de Urgenta Constanta pentru a primi ingrijiri medicale. Multi dintre ei au ramas internati deoarece au suferit degeraturi.
Conform Realitatea, si la Targu Jiu a fost inregistrat un deces. Un barbat fara adapost din a murit din cauza temperaturilor foarte scazute.

Cadavrul acestuia a fost descoperit intr-o cladire abandonata de la marginea orasului. Politistii spun ca barbatul - in varsta de 50 de ani - a murit inca de acum cateva zile, dar abia acum a fost gasit.

Oamenii din zona spun ca acesta nu avea locuinta si isi castiga existenta din strangerea ambalajelor de plastic, pe care le vindea apoi centrelor de colectare. Noaptea trecuta in Targu Jiu, temperatura a coborat pana la -13 grade Celsius.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.