Meteorologii anunta temperaturi de -20 de grade Celsius in acest weekend pentru sudul, centrul si estul tarii, de aceea autoritatile nu vor mai putea continua deszapezirea.
Dupa valul de ninsoare care a ingropat aproape toata tara urmeaza trei zile deosebit de geroase, cu temperaturi in medie cu zece grade mai coborate decat cele normale. Meteorologii spun ca zonele afectate vor fi sudul, centrul si estul tarii. Ortansa Jude, meteorolog al Agentiei Nationale de Meteorologie (ANM), ne-a spus ca "este o perioada deosebit de rece",

iar gerul isi va face cel mai bine simtita prezenta in aceasta dimineata, cand se vor atinge temperaturi in medie de pana la -20 de grade Celsius. Pentru Bucuresti, specialistii prognozeaza pentru astazi o minima de -16 grade Celsius si o maxima de 0 grade. Conform specialistilor, cel mai frig va fi tot la Miercurea Ciuc, unde vineri dimineata se inregistra o temperatura de -25 de grade Celsius.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.