Pasagerii sunt nemultumiti ca sunt tratati cu indiferenta si ca nimeni nu le poate spune cand anume vor pleca, informeaza Realitatea TV.

Sute de pasageri care asteapta de ieri in incinta Aeroportului Otopeni din Bucuresti avertizeaza ca blocheaza intrarea in aeroport dupa ce nu au aflat nici astzi la ce ore ar putea decola spre destinatiile pentru care au bilete.

Oameni care trebuiau sa plece de ieri dimineata de la ora 9:30 din Otopeni spre Italia spun ca nu au plecat nici acum. Unii spun ca trebuiau sa ajunga la munca si ca au contracte de munca. Pasagerii reclama lipsa informatiilor din partea companiilor aeriene si scandeaza de fiecare data cand se anunta curse intarziate, informeaza si Agentia NewsIn.

Probleme nu sunt insa numai pe aeroporturile din Romania, informeaza Antena3. 150 de romani sunt blocati de ore bune pe un aeroport din Londra. Potrivit unuia dintre pasageri, compania aeriana care trebuia sa asigure cursa spre Romania le-a comunicat doar ca aeronava nu a putut decola ieri, din cauza conditiilor meteorologice din tara. De atunci insa nu au mai primit nicio informatie privitoare la revenirea lor in tara.