Distractia din noaptea dintre ani a fost tulburata de incidente in zeci de localitati din toata tara

La Medias, o fetita de cinci ani a fost ranita, alaturi de alte trei persoane, intr-o explozie la o instalatie improvizata de gaze, iar in judetul Vaslui mii de oameni au petrecut revelionul la lumina lumanarilor din cauza unei avarii la un transformator de energie electrica.

Patru persoane au fost ranite si 14 locuinte avariate, de Anul Nou, in urma unei explozii intr-un apartament din Medias.

Deflagratia s-a produs din cauza unei improvizatii la instalatia de incalzire. Doua dintre victime, un barbat de 29 de ani si o fetita de cinci ani, au suferit arsuri grave si au fost transportate la Spitalul Judetean Sibiu, iar celelalte doua victime au ramas internate la Medias. Explozia a avut loc intr-o garsoniera de la etajul doi, locuinta fiind distrusa in proportie de 90 la suta.

In statiunea prahoveana Azuga, 45 de persoane au ramas fara locuinte in dimineata de Anul Nou, cand un incendiu puternic a distrus imobilul in care stateau cu chirie si care apartinea primariei.

Conform primelor cercetari, incendiul a pornit de la o lumanare lasata aprinsa. Un alt incendiu puternic s-a produs, miercuri, la o pensiune din localitatea brasoveana Moeciu de Sus, in care erau cazati 20 de turisti. Nu au fost raniti, dar pensiunea, care era nou-construita, a fost distrusa aproape in totalitate.

Revelion in bezna

Mii de oameni din localitatile vasluiene Vutcani si Rosiesti, dar si din alte sase sate, au petrecut noaptea dintre ani in bezna, din cauza unei defectiuni la un transformator de energie electrica. "Asa s-a intamplat si de Craciun. Se intampla mereu sa stam pe intuneric, deja ne-am obisnuit", a declarat primarul comunei Rosiesti, Constantin Postolache.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.