Gheorghe Dinica, Jean Constantin si Stefan Banica Junior au fost nominalizati, in premiera, la categoria "Actori" din cadrul editiei din acest an a proiectului "Zece pentru Romania", dupa ce, la ultima editie, nu s-au numarat printre cei nominalizati.

Ceilalti sapte nominalizati din acest an la categoria "Actori" sunt Alexandru Arsinel, Dan Bordeianu, Tamara Buciuceanu Botez, Maia Morgenstern, Draga Olteanu Matei, Florin Piersic si Stela Popescu.

In cadrul Galei "Zece pentru Romania", care se va desfasura in data de 14 decembrie la Ateneul Roman din Bucuresti, vor fi acordate premii la categoriile "Politicieni", "Tineri politicieni", "Ministri", "Parlamentari", "Analisti politici", "Jurnalisti", Oameni de afaceri", "Interpreti vocali", "Actori" si "Sportivi". Invitatul special al editiei din acest an este laureatul Premiului Nobel pentru Pace si fostul secretar de stat al SUA, Henry Kissinger.

Proiectul "Zece pentru Romania", aflat la cea de-a treia editie, se intinde pe o perioada de zece ani si reprezinta o cercetare sociologica, proiectata si finantata de Realitatea TV, prin care postul de televiziune isi propune sa identifice si sa recunoasca la nivel national cele mai valoroase personalitati ale momentului. Cercetarea sociologica a fost realizata de patru institute de sondare a opiniei publice, INSOMAR, IMAS, TNS - CSOP si CURS.

Potrivit Cotidianul, Gala „Zece pentru Romania“, desfasurata la Ateneul Roman, va fi difuzata vineri, de Realitatea TV, incepind cu ora 19.00. Invitatul special al editiei din acest an este Henry Kissinger, laureat al Premiului Nobel, sosit inca de joi, de la ora 14.00, in Romania. Fostul oficial al administratiei americane va vorbi pret de citeva minute in cadrul galei despre viitorul relatiilor internationale. Un interviu mai amplu realizat de Emil Hurezeanu va fi difuzat de Realitatea TV duminica, incepind cu ora 15.00. Cotidianul va publica luni, la rindul sau, un interviu cu Henry Kissinger.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.