De Sarbatori, centrele comerciale isi tin portile deschise pentru intarziati
Cei care ajung mereu pe ultima suta de metri cu cumparaturile nu au de ce sa intre in panica: supermarketurile, hipermarketurile si cash&carry au pregatit programe prelungite in perioada Sarbatorilor. In cele mai multe cazuri, ora de inchidere a fost mutata mai tarziu in noapte - la 23.00 sau 24.00, iar unele complexuri au afisat la intrare „program non-stop” pentru zilele aglomerate, de 21-23 decembrie. Astfel, clientii au sanse sa-si umple carucioarele fara nicio problema.

Zilele in care magazinele sunt inchise au fost reduse la maximum. In general, cei care se trezesc ca vor sa cumpere ceva pe 25 decembrie sau pe 1 ianuarie vor da de usi inchise. Exceptie fac hipermarketul Real, care are deschis in ambele zile, si supermarketul G'Market - inchis doar pe 1 ianuarie. Pe 24 decembrie si in ultima zi a anului se va lucra cu program redus, adica pana la ora 18.30 la Cora, respectiv pana la ora 16.00 la Auchan, Carrefour, Selgros si Metro.


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.