Editia din acest an a festivalului de film vine cu aproape 100 de productii din 23 de tari

"Beowulf", cu Anthony Hopkins, John Malkovich si Angelina Jolie, si "Asasinarea lui Jesse James de catre lasul Robert Ford", cu Brad Pitt si Casey Afflek, vor deschide, marti, cea de-a XVII-a editie a Festivalului de film DaKINO.

Vor fi proiectate in perioada 20-24 noiembrie pelicule din Franta, Finlanda, Romania, Anglia, Israel, Spania, Scotia sau Mexic.

La Complexul Auditorium al Muzeului National de Arta a Romaniei vor putea fi vazute, timp de cinci zile, cat dureaza festivalul, aproape 100 de filme.

In prima zi de DaKINO vor fi prezentate 16 productii din Sectiunea Fictiune, printre care documentarele romanesti "Valuri" de Adrian Sitaru, "Carne", de Miruna Boruzescu, si "Amatorul", de Marian Crisan. Ziua de miercuri aduce filmele romanesti "Postasul ungur", in regia lui Florin Mihai, si "Pot s-asa ceva", de Paul Ionescu-Ballo (la sectiunea Documentar), "Datorie" de Vlad Trandafir si "Spin" de Alina Ciocarlie (sectiunea Fictiune).


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.