Studentii din caminul P18 din complexul studentesc Regie au fost evacuati in aceasta dimineata, din cauza unui incendiu care a distrus o camera situata la etajul patru, fara insa ca nimeni sa fie ranit, informeaza NewsIn.
Potrivit unui comunicat al Universitatii Politehnice Bucuresti, reprezentantii universitatii, pompierii si politia au ajuns in timp util astfel incat pagubele au fost restranse, respectiv doar distrugerea camerei in cauza. Studentii ce ocupau camera respectiva nu au fost vatamati. S-au luat insa masuri pentru evacuarea in conditii de securitate, a tuturor studentilor din camin.

Toate bunurile din camera au fost distruse, iar holul si usile camerelor alaturate au fost avariate usor. Dupa efectuarea cercetarilor la fata locului de catre organele abilitate, s-a trecut la efectuarea lucrarilor de reparatie. Cercetarile anchetei sunt in curs de desfasurare dar nu se cunosc inca motivele care au dus la declansarea incendiului.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.