Lungmetrajul animat "Bee Movie: povestea unei albine", realizat de actorul de comedie Jerry Seinfeld, o productie DreamWorks Animation, s-a situat pe primul loc in box office-ul nord-american, dupa ce a incasat 26 de milioane de dolari de vineri pana duminica.

"Bee Movie: povestea unei albine" este povestea lui Barry B. Benson, interpretat de Jerry Seinfeld, o albina care tocmai a absolvit facultatea si nu are decat deziluzii in cariera aleasa: aceea de a produce miere.

Pe locul al doilea in box office-ul din Statele Unite si Canada s-a situat drama "American Gangster", cu Denzel Washington si Russell Crowe in rolurile principale, in regia lui Ridley Scott, care a obtinut la sfarsitul saptamanii trecute incasari de 24,3 milioane de dolari.

Comedia "Fred Claus", cu Vince Vaughn, povestea fratelui mai mare si nefericit al lui Mos Craciun, care la un moment dat este fortat sa se mute la Polul Nord, s-a situat pe locul al treilea, dupa ce a obtinut incasari de 19,2 milioane de dolari.

"Leii mor pentru miei", drama cu buget redus produsa de compania lui Tom Cruise, United Artists, s-a situat pe locul al patrulea, cu incasari de 6,7 milioane de dolari.

Pe locul al cincilea s-a situat comedia romantica "Dan in real life", cu Juliette Binoche si Steve Carell, care a obtinut incasari de 5,9 milioane de dolari in cea de-a treia saptamana de la lansarea pe marile ecrane din America de Nord.

Regizat de Peter Hedges, lungmetrajul prezinta povestea unui jurnalist vaduv, tata a trei fete, care se indragosteste de iubita fratelui sau.

A patra parte a seriei "Saw" a coborat de pe al treilea pe al saselea loc, dupa ce a obtinut incasari de 5 milioane de dolari, de vineri pana duminica. "Saw IV", in regia lui Darren Lynn Bousman, prezinta continuarea aventurilor lui Jigsaw si este dominat de rasturnari de situatie si enigme macabre.

Comedia "The Game Plan", despre un jucator profesionist de fotbal american cu o viata tulbure, care descopera ca are o fiica in varsta de 7 ani, s-a situat pe locul al saptelea, cu incasari de 2,4 milioane de dolari.

Pelicula este urmata in top de horror-ul "P2", in regia lui Franck Khalfoun, care a avut incasari de 2,2 milioane de dolari in a doua saptamana de la lansare.

Filmul de groaza "30 Days of Night", cu Josh Hartnett, despre niste vampiri care ataca un sat din Alaska ingropat in noaptea polara.

Filmul a coborat de pe a cincea pe a noua pozitie in box office-ul din Statele Unite si Canada, dupa ce a obtinut incasari de 2,1 milioane de dolari.

Topul primelor zece filme cu cele mai mari incasari la sfarsitul saptamanii trecute, in America de Nord, se incheie cu filmul "Martian Child", cu John Cusack si Amanda Peet, care a avut incasari de 1,8 milioane de dolari in a doua saptamana de la lansare.


Despre autor:

Sursa: Bbc.co.uk


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.