Un elev in varsta de 17 ani a murit, in noaptea de luni spre marti, la Spitalul de Urgenta din Galati, unde a ajuns in stare grava, dupa ce a fost batut de un alt adolescent.

Agresorul si victima locuiau impreuna in Tecuci. Victima era elev in clasa a XI-a la un liceu din Tecuci. Cearta acestuia cu colegul sau de camera avea legatura cu prietena victimei. O astfel de cearta a izbucnit si in 9 octombrie, dupa ce agresorul ar fi jignit-o pe prietena colegului sau de camera, totul degenerand intr-o bataie.

Incidentul a avut loc pe strada tanarul de 17 ani fiind lovit cu pumnii de colegul sau. La cateva zile dupa ce a fost lovit, adolescentul a inceput sa se simta tot mai rau. In 11 octombrie acesta a ajuns in coma la Spitalul de Urgenta Galati, la Sectia Neurochirurgie. Baiatul a murit la spital, in noaptea de luni spre marti.

Agresorul a fost retinut pe baza de ordonanta si va fi prezentat instantei cu propunerea de arestare preventiva pentru lovituri cauzatoare de moarte.

Acesta este al doilea caz in ultimul an in care un elev galatean moare dupa ce a fost batut de un coleg. In octombrie anul trecut, un elev de 16 ani din comuna Pechea a fost omorat in clasa de un fost coleg, boxer la clubul "Lucian Bute".


Despre autor:

Antena 3

Sursa: Antena 3


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.