Fanii romanului lui Bram Stocker au rezervat toate locurile de la Hotelul Castel Dracula pentru noaptea de Halloween si vor reface, ca in fiecare an, drumul parcurs de Johnatan Harker, eroul romanului "Dracula"
Reprezentantii hotelului situat in Pasul Tihuta au declarat ca toate locurile au fost rezervate in camere, la dispozitia celor interesati ramanand doar restaurantul unde mai pot manca cel mult 50 de turisti. Hotelul Castel Dracula a fost inaugurat in 1983 si se afla la 1.116 m, in imediata apropiere a DN 17, la granita intre Transilvania si Moldova, in Pasul Tihuta. Gazdele le pun la dispozitie turistilor intregul hotel. Americanii organizeaza aici concursuri de escaladat ziduri, participa la un foc de tabara si isi prepara singuri frigarui in asteptarea intalnirii cu Contele Dracula, de la miezul noptii, care va iesi din cavoul de la subsolul hotelului, ingrozindu-i pe toti cei care se afla prin apropiere.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.