A taiat-o! Naravasa suvita prezidentiala si-a gasit sfarsitul dupa nenumaratele situatii jenante pe care ea, rebela, le-a creat pe la inaltele cancelarii straine.

Suvita lui Traian Basescu a disparut in week-end-ul trecut. Plecat duminica in cel mai mare secret in Irak, pentru a se intalni cu militarii romani, presedintele s-a prezentat in uniforma si ... fara suvita.

Dupa modelul presedintelui Bush, care a tras o fuga de Thanksgiving Day pentru a taia un curcan impreuna cu soldatii americani din Irak, Traian Basescu a zburat si el ieri spre Irak, in cel mai mare secret, pentru lua masa cu militarii romani si a ciocni un ou rosu cu cei care si-au petrecut sarbatorile pascale in teatrul de operatiuni. Presedintia si MApN au tinut in secret deplasarea din motive de securitate, ea fiind deconspirata ieri- dimineata de agentia kuwaitiana de presa KUNA, pana cand Cotroceniul sa dea comunicatul oficial.

In uniforma, presedintele ascundea sub sapca noul sau look: s-a tuns. Aproape soldateste la spate, el a taiat si suvita nabadaioasa care la fiecare vizita externa importanta ii facea figura ridicandu-se impotriva vantului. Traian Basescu declara insa de fiecare data ca nu se tunde, desi suvita lui a devenit " o problema nationala". "Nevasta-mea se chinuie cu mine de vreo doi ani: "Taie-ti suvita aia!". Cred ca a devenit si un soi de incapatanare. Cand toata lumea vrea ceva...", a povestit presedintele in interviul acordat Jurnalului National.

Acum, seful statului afiseaza o figura mult mai ingrijita, pastrand totusi in mijlocul capului cateva ramasite din "firele 13, 16 si 23", cum obisnuia sa le alinte.

BADALAN & DEGERATU.

Seful statului a zburat pana la Tallil, insotit de seful Statului Major General, Eugen Badalan, de consilierul de stat, Constantin Degeratu, si de seful DIM, Sergiu Medar. De acolo s-au imbarcat in trei elicoptere de lupta ale coalitiei spre Ad Diwanyah, unde s-au intalnit cu militarii Detasamentului de geniu si de informatii care actioneaza in compunerea Diviziei Multinationale Centru Sud condusa de Polonia. "Vreau sa va multumesc pentru ceea ce faceti in Irak", si-a justificat presedintele vizita.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.