Biletele pentru concertul de Craciun sustinut de Johann Strauss Ensemble vor fi puse in vanzare in cursul saptamanii viitoare prin Reteaua Bilet.ro si platforma online www.bilet.ro. Concertul va avea loc vineri 21 decembrie 2007, la Teatrul National Bucuresti, cu incepere de la ora 20:30.

Spectacolul de la Bucuresti face parte dintr-un turneu national organizat de Pro Show Music si Asociatia Culturala Teocta. Artistii austrieci vor fi pe data de 13 decembrie la Iasi, pe 14 la Cluj, 15 Sibiu, 16 Timisoara, 17 Arad, 18 Ramnicu Valcea, 19 Craiova, 20 Otopeni si pe 21 decembrie la Bucuresti.

Sub bagheta prim solistului si dirijorului Russell McGregor, orchestra austriaca va interpreta un repertoriu format din celebre lucrari ale familiei de compozitori Strauss si ale altor mari compozitori, lucrari ce se gasesc in patrimoniul cultural universal.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.